Що се отнася до мен, това е топлият и разширяващ се чар на Феникс

demnode

Administrator
Staff member
въпреки че, разбира се, не всеки може да има чай. Не живея там, не посещавам града често, нямам приятели на летището, където се опитвам да помогна. Все пак летя много, около 200 000 мили годишно и имам доста редовни паузи във Финикс. В допълнение към голфа и октомврийския пейзаж, мога спокойно да кажа, че Финикс се справя по-добре от други места в страната, което е храна във въздушното пристанище.

Бил съм в Атланта, в "един Флоу Саут" и в "дълбоко синьо" в Кенеди, в "Уайттейл" в ДФВ и в "Тортас Фронтър" в "О ' Хеър". Всичко е наред. Но страхотният ресторант не прави непременно страхотна храна въздушно пристанище. Мисля, че това, което прави страхотно пристанище за храна, е да демонстрира удобно и достъпно това, което прави един град най - добре, така че почти всеки, който пътува, може да види най-доброто от кулинарната сцена на вашия град.

Финикс го прави по-добре от всеки друг и дори не е близо. И не защото градският съветник на Финикс Ваня Гевара има запис, който тя нарече "най-вкусното летище в Америка" в цикъла. Да, рекламата, която не е толкова несъзнателна, вероятно работи. Но е напълно вярно, че това е рядко неоснователно самохвалство.

Тук работят много местни ресторанти

Малкото пространство в Скай Харбър на Финикс ще побере повече местни ресторанти, отколкото където и да е другаде. Докато летищата в цяла Америка полагат усилия да включат местни ресторанти, можете буквално да вечеряте във Финикс, без да напускате терминал 4. Този терминал разполага с 26 ресторанта след сигурността, вариращи от автентично Мексико до пивоварна до местни сладоледи.

Когато попитах защо Финикс готви по-добре от другите летища, Хедър Лиснер, директор на обществената информация за Скай Харбър, ми каза: "Мисля, че това е така, защото Финикс има огромно разнообразие в кулинарната сцена". "Можем да вземем много и да ги поставим на нашето летище, за да покажем на хората колко е страхотно."

Скай Харбър поставя само няколко бързи, удобни порта в терминала и не го нарича "локализация". Летището наистина предлага вкус на града, с емблематични места и местни декорации, споделящи едни и същи врати. Може би най-емблематичният ресторант в града, "Голямата закуска на Мат", се намира на летището, където гостите могат да закусват на всеки час, известен със своите ресторанти, дискове и диви.

Пиле и вафли Ло-Ло

Всъщност пивоварна "четири върха" с механа в Терминал 4. Има дори местна пивоварна под негово име, така че вместо да се забърквате с нещо познато, можете да опитате местна бира в квартирата си. Това е друга местна пивоварна с предварителна защита.~ .~. Имате го. Освен това, като предварителна сигурност, можете да намерите пилето и вафлите на Лоло и автентичното барбекю на Джо, и двете от които показват често неоспоримата страна на кухнята на Финикс.

Най-важният момент преди раздел, който ще намерите, е кухнята на Челси, доста популярен местен ресторант, предлагащ всичко-от бургери със зелени люти чушки до пиле джидори и тако от риба тон. Лиснер ми каза, че местните жители често пътуват до летището, за да обядват в "Челси", защото е по-лесно да се намери маса.

Хотелът предлага изгодни цени

Думите "разумни цени" и "летищна храна" всъщност не трябва да бъдат в едно и също изречение в ерата на 4-доларовия пакет. Но според Лиснер цените на Скай Харбър са само 10 процента от това, което бихте платили на улицата. Така че, ако две филийки пица и сода могат да Ви дадат 14 долара в трапезарията в Миа, можете да получите същата комбинация от две филийки и сода само за 8 долара в пицата на полицията в Ню Йорк на Терминал 4 в Скай Харбър. Това може да е най-добрата възможност да вечеряте на всяко летище в Америка. Не само пицата е на разумни цени. Бурито с карамелизиран лук и печено месо в "Бланко" е достатъчно голямо, за да струва 10 долара и две хранения. Както и за хамбургерите в съвременния бургер.

Back